Marley Spoon, zelf kiezen wat je in jouw maaltijdbox komt

Indien jij zelf wil kiezen wat je in jouw foodbox wil, dan zou je kunnen kiezen voor de maaltijdbox van het concept Marley Spoon. Deze aanbieder laat jou namelijk zelf kiezen wat jij in jouw foodbox wil ontvangen. De chefkoks van het team Marley Spoon zetten elke week opnieuw zeven nieuwe, lekkere, eenvoudige recepten online. Via de website kan jij gemakkelijk jouw keuze uit deze snelle en gezonde recepten doorgeven. Vervolgens ontvang je alle ingrediënten die je nodig hebt voor deze maaltijden in jouw foodbox. Tijd om Marley Spoon nader te onderzoeken.

 

Bestel Direct een Marley Spoon Maaltijdbox

 

Vlees, vis of vega?

Er is altijd opnieuw keus tussen verschillende vlees, via en vegetarische recepten, er zal altijd iets tussen staan wat je lekker vindt. Hierdoor ga je vaker gezond en lekker koken én eten. Marley Spoon gaat voor producten van kwaliteit. Ze kiezen daarom voornamelijk voor seizoensgebonden ingrediënten, en in de juiste hoeveelheid, zodat er van voedselverspilling geen sprake is. Marley Spoon wil tevens mensen aansporen tot plezier hebben in de keuken met het koken. De kookbeleving heeft een belangrijk plekje, als je voor deze foodbox kiest.

Soorten maaltijdboxen

Je kan bij Marley Spoon kiezen uit twee soorten foodboxen, de bestseller voor 2 personen en de familiebox voor gezinnen met 2 volwassen en 2-3 kinderen. De gegeven recepten worden vaak door kinderen met veel smaak gegeten. Tot zover gelijk aan de AH Allerhande Box. Vervolgens kan je kiezen uit de hoeveelheid maaltijden die je in jouw foodbox wil ontvangen: 2, 3 of 4. Bij de bestseller kan je aangeven om deze volledig vegetarisch samen te stellen. Bij de familiebox is dit gedeeltelijk mogelijk.

 

 

Maaltijdbox vergelijken?

 

Bezorging van de foodbox

De leveringen van Marley Spoon zijn gratis. Met jouw account kan je elke maandag de recepten ontvangen, op de pagina of in je mailbox. Vervolgens kan je zelf kiezen welke gerechten je wil maken. Normaal gesproken wordt er door Marley Spoon elke week een foodbox bij jou geleverd. Het is mogelijk om je bezorgdag te kiezen en deze in jouw online account aan te passen. Je kan tot 8 weken vooruit plannen.

Wijzigingen of stopzetten

Je hoeft geen abonnement voor een bepaalde tijd te nemen, dus opzeggen kan op ieder ogenblik. Als je bijvoorbeeld een week wil overslaan dan is dit geen probleem. Via jouw online account kan je tot 6 dagen vooraf afzeggen. Bij de AH kan je iets korter vooraf stopzetten. Ook je bezorgdag kan je tot 6 dagen van te voren wijzigen. Als je jouw planning bijhoudt, dan is Marley Spoon account voor foodboxen heel flexibel te noemen.

De kosten van deze maaltijdbox

We hebben enkel even de prijs voor 3 maaltijden per foodbox bekeken, je komt dan op de volgende kosten uit, per maaltijd per persoon € 6,65 voor de 2persoons box en op € 4,95 voor de 4 persoons box (prijs april 2017). Hiermee ligt de prijs dus iets hoger dan bij de foodboxen van de Albert Heijn. Mogelijk is er een ander prijsverschil indien je kiest voor 2 of 4 maaltijden bij Marley Spoon. En zoals genoemd, de bezorging is gratis.

 

 

Samengevat over Marley Spoon

Als je het belangrijk vindt om lekker, puur en eerlijk te koken, zoals de basisprincipes van Slow Food Nederland, dan ben je bij Marley Spoon aan het juiste adres. Zij vinden het belangrijk dat hun foodboxen staan voor kwaliteit, smaakvol en gezond eten, voor productie die het milieu niet schaadt, en voor een goede prijs voor consumenten en eerlijke prijzen voor de producenten. Qua prijs goed betaalbaar en je zit nergens aan vast, Marley Spoon lijkt een verantwoorde keus. Je hebt niet het voordeel van aanvullende boodschappen zoals bij de AH. We zullen Maaltijdbox Mathijs ook voor je onderzoeken.