Maaltijdbox met kortingscode bestellen

Er zijn tegenwoordig heel wat maaltijdboxen op de markt. Een maaltijdbox bevat producten en recepten voor een bepaald aantal personen en voor een afgesproken aantal dagen per week. Gezien er zoveel aanbieders van maaltijdboxen zijn, kan het slim zijn om er eerst een paar uit te proberen voordat je een definitieve keuze maakt. Je kunt vaak geld besparen door een maaltijdbox met kortingscode te bestellen. Voor alle grote leveranciers zijn wel interessante kortingscodes te vinden. De kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. Dat is dus een mooie besparing.

De voordelen van een maaltijdbox

Een maaltijdbox neemt je werk uit handen. Je hoeft niet zelf te bedenken wat je deze week wilt gaan eten en je hoeft ook niet naar de supermarkt. De maaltijdbox wordt namelijk bij je thuis afgeleverd. Meestal worden hiervoor geen verzendkosten gerekend. Doordat de ingrediënten precies zijn afgestemd op het gewenste aantal personen gooi je minder eten weg. Het leuke aan een maaltijdbox is dat je in aanraking komt met nieuwe, bijzondere ingrediënten en nieuwe recepten. Zo eet je gezond en afwisselend. De boxen bestel je online en worden bij je thuisbezorgd. De Allerhande Box van Albert Heijn kun je desgewenst ook ophalen in de winkel.

Hoe gaat het in zijn werk?

Door een maaltijdbox met kortingscode te bestellen kun je voordelig meerdere boxen met elkaar vergelijken. Welke box bij jou past is afhankelijk van je wensen. Wil je bijvoorbeeld niet vastzitten aan een abonnement, dan is de Allerhande Box iets voor jou. Hierbij koop je telkens losse maaltijdboxen. De meeste andere leveranciers hebben flexibele abonnementen die je tussentijds kunt aanpassen, bijvoorbeeld als je een week op vakantie gaat. De maaltijdbox wordt die week dan niet geleverd en niet in rekening gebracht. Verder is het goed om te bedenken of de maaltijdbox geschikt moet zijn voor kinderen of vegetariërs en of je wilt dat alle ingrediënten biologisch zijn. De boxen van Beebox en Ekomenu zijn bijvoorbeeld geheel biologisch.

 

 

Maaltijdbox vergelijken?

 

Maaltijdbox aanbieders

De meest populaire aanbieders van maaltijdboxen op dit moment zijn Hello Fresh, Marley Spoon, Allerhande Box en de Mathijs Maaltijdbox. Er zijn echter nog vele andere, zoals de al eerdergenoemde Beebox en Ekomenu. Voor al deze aanbieders zijn wel kortingscodes beschikbaar. Meestal worden de kortingscodes elke maand aangepast, dus je kunt telkens de meest interessante code kiezen. Het is wel zo dat je vaak maar één keer korting kunt krijgen en niet bij iedere bestelling. Als je een maaltijdbox met kortingscode bestelt, dan krijg je een korting van een vast bedrag of een bepaald percentage korting. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je € 10 of € 20 korting op je bestelling krijgt of dat je 10% of 25% minder betaalt dan normaal.
 

Bekijk alle Maaltijdbox Aanbieders

Allerhande Box

De Allerhande Box biedt naast korting in de vorm van kortingscodes vaak ook andere leuke acties aan. Soms krijg je bijvoorbeeld een gratis product of een aparte korting bij aankoop van een maaltijdbox. Ook kun je andere producten van Albert Heijn gratis laten mee bezorgen met je Allerhande Box. Zo worden de extra boodschappen die je nodig hebt ook meteen geleverd, heel handig. De box kun je zonder abonnement afnemen. Er zijn echter wel maar twee soorten maaltijdboxen beschikbaar, voor twee en vier personen en er is geen variant met vegetarische recepten.
 

Albert Hein Allerhande Box Bestellen

HelloFresh

HelloFresh heeft altijd wel een of meerdere kortingscodes. Daarnaast krijg je soms leuke presentjes, zoals een kookschort met je naam erop. HelloFresh biedt een aantal verschillende maaltijdboxen aan, dus er is er altijd wel een die bij jouw situatie past. Er is bijvoorbeeld ook een Veggiebox speciaal voor mensen die graag vegetarisch willen eten.
 

Hellofresh met Korting Bestellen

 

 

Mathijs Maaltijdbox

Bij de Mathijs Maaltijdbox krijg je vaak mooie kortingen. Soms krijg je bijvoorbeeld wel € 20 korting op een maaltijdbox naar keuze. Dat is natuurlijk een mooie besparing. De codes kun je invoeren bij je online bestelling en worden dan automatisch verrekend.
 

Mathijs Maaltijdbox Bestellen

Maaltijdbox van Marley Spoon

Ook bij Marley Spoon kun je soms wel € 20 korting krijgen op je bestelling. Deze box bevat ingrediënten van hoge kwaliteit, die erg smaakvol zijn. Met een kortingscode kun je de maaltijdbox van Marley Spoon voordeling uitproberen.
 

Marley Spoon met Korting Bestellen

 

Maaltijdbox cadeaukaarten

Sommige maaltijdboxen kun je ook cadeau geven via een cadeaukaart. HelloFresh biedt bijvoorbeeld cadeaubonnen aan die je online kunt bestellen. Je kunt vrienden of familie dan eenmalig trakteren op een maaltijdbox. In de box zitten drie maaltijden voor een aantal personen dat je zelf kunt selecteren. Er zijn boxen voor een tot zes personen. De ontvanger van het cadeau ontvangt per e-mail een digitale cadeaubon en zit nergens aan vast. Zo kun je mensen verrassen met een origineel en gezond cadeau. Leuk voor mensen die aangeven dat ze wat gevarieerder zouden willen eten of veel tijd kwijt zijn met het doen van boodschappen. Je kunt de cadeaubon ook voor jezelf vragen als verjaardagscadeautje. Zo kun je de maaltijdbox geheel gratis proberen.