mathijs maaltijdbox

 

Maaltijdbox Mathijs, snel en gemakkelijk gezond eten

Als je van gemakkelijk, snel en gezond eten houdt dan kan een foodbox of maaltijdbox iets voor jou zijn. En omdat er inmiddels vele aanbieders van maaltijdboxen op de markt zijn hebben we een paar aanbieders eens onder de loep genomen. In dit artikel zullen we de Maaltijdbox Mathijs onderzoeken. Wat bij deze organisatie voorop staat is gezond en gemakkelijk eten. De website is eenvoudig en dat is wat je ook kan verwachten van het bedrijf. Geen poespas, gewoon gezond eten voor gezinnen. Let op; dus niet voor koppels of singles. De hoeveelheden zijn hier gebaseerd op een gezin.

Mogelijkheden van deze foodbox

We kunnen op de website eigenlijk maar 1 foodbox voor avondeten vinden, en deze wordt ‘Familiebox’ genoemd. Het klaarmaken van de gerechten zou moeten kunnen binnen 20-30 minuten. Hiermee maakt dit de gerechten ietsje sneller klaar dan van wat wij bij andere aanbieders, zoals Marley Spoon, hebben gelezen. De Familiebox Mathijs kan je overigens wel in een middelgrote of grote versie bestellen, dit hebben we niet eerder gezien. Middelgroot is voor 2 volwassen en 1-2 kinderen en groot is voor een gezin met 2-3 kinderen. Er zou ook een ‘Variatiebox’ moeten bestaan, helaas vinden we hierover niets terug op de pagina.

Mathijs fruitbox

Een extra toevoeging die Maaltijdbox Mathijs heeft is een mogelijkheid tot een fruitbox. Dit hebben we bijvoorbeeld bij de AH Allerhande Box en Marley Spoon niet als optie. De Mathijs Fruitbox kan een gezonde aanvulling zijn op jouw foodbox. Deze box vol gezond lekkers bevat gemiddeld 15 tot 20 stuks vers fruit van een hoge kwaliteit. Zo kan jij en jouw gezin de dagelijks portie niet snel meer vergeten.

 

 

Maaltijdbox vergelijken?

 

Bezorging enkel op maandagavond

De gratis bezorging van Maaltijdbox Mathijs is opvallend te noemen, zeker als je het met andere aanbieders vergelijkt. De leveringen vinden namelijk altijd plaats op maandagavond. Mocht je niet thuis zijn dan wordt de box bij de buren bezorgd, zo vertelt ons de website. Nu maar hopen dat je op goede voet bent met jouw omwonenden.

Wijzigingen tot 6 dagen vooraf

Je hoeft de foodboxen van Mathijs niet voor een bepaalde tijd af te sluiten, met andere woorden er is geen sprake van een vast abonnement. Het opzeggen of wijzigen van je leveringen kan je via een online account heel eenvoudig zelf regelen. Dit is dezelfde periode als bij Marley Spoon, namelijk tot 6 dagen van te voren. Vakantie en willen overslaan is dus geen probleem.

Kosten van aanbieder Mathijs

Een Maaltijdbox Mathijs bestaat uit 4 maaltijden. Als we dit omrekenen naar een prijs per maaltijd per persoon, dan komt het uit op € 2,44. Gebaseerd op een klein gezin. Dit is ver weg de meest goedkoopste optie, als de foodbox vergelijkt met de Marley Spoon en AH Allerhande Box. Je hebt een goedkope prijs, maar verder weinig invloed op de inhoud van jouw maaltijddoos. En eigenlijk is dit de prijs voor een gezin met 1-2 kinderen, als je prijs zou nemen voor 2-3 kinderen, de grote box, dan kom je uit op € 3,06. Ook dan is het nog de voordeligste optie.

 

 

Samengevat over Maaltijdbox Mathijs

Maaltijdbox Mathijs vindt het van groot belang om met pure ingrediënten te werken, dit is vergelijkbaar met Marley Spoon. Je hebt geen keuze in vegetarisch eten of in de recepten die je krijgt, maar je kan er wel vanuit gaan dat je een ruim aanbod in gevarieerde en gezonde maaltijden zal ontvangen via deze foodbox. Dus het is een eerlijke, verantwoorde en goedkope keuze voor een gezin. Zonder abonnement, maar met als nadeel dat je geen invloed hebt op de bezorgtijd en de inhoud van je box.