Eenvoudig alle Maaltijdbox Aanbieders vergelijken

Ze zijn bijna niet meer weg te denken tegenwoordig. De gezonde maaltijden die je gemakkelijk en snel thuis bezorgd krijgt in een doos. Een zogenoemde: foodbox of maaltijdbox. En de mogelijkheden breiden zich ongelooflijk snel uit. Dit betekent dat er veel vraag naar is, en dit houdt weer in dat mensen dus kennelijk tevreden zijn over hun foodbox en op zoek zijn naar de meest perfecte keuze. Door de hoeveelheid aanbieders van de foodbox kan het overzicht onduidelijk worden. Bekijk alle maaltijdbox aanbieders in een overzicht.

HelloFresh

Originalbox

Veggiebox

Familiebox


Voor 1 to 6 personen

 Met 3 tot 5 maaltijden


Vanaf €34,00 tot €129,00

Marley Spoon

Marley Spoon Bestseller

Voor 2 volwassen personen


Familiebox

Voor 2 volwassen personen

en twee kinderen


Vanaf €36,00 tot 74,40

AH Allerhande Box

2-persoons inspiratiebox:

3 gerechten voor 2 volwassenen

€ 37,50


4-persoons Familiebox

3 gerechten voor 2 volwassenen en 2/3 kinderen

€ 49,00

De Krat

4 soorten maaltijdboxen

Vele mogelijkheden met wijde variatie aantal personen en samenstellingen


Vanaf €36,00 tot €69,00

Voor iedere leefstijl de beste box inhoud

Als je op zoek bent naar een foodbox, dan raden we je aan om te kijken naar de mogelijkheden. Zo heb je foodboxen van AH Allerhande box, Marley Spoon of Maaltijdbox Mathijs. Deze zijn misschien iets minder bekend dan Hello Fresh, maar bieden minstens zoveel goede opties. Je kan voor iedere gezinssituatie de juiste box vinden. Het is een beetje afhankelijk van wat je precies wil. Kijk altijd naar de hoeveelheid maaltijden in de doos, naar de compleetheid hiervan, de kosten, en het soort abonnement. Als je dit op een rij heb gezet, dan ben je al een heel eind op weg.

Heel veel maaltijdboxen vergelijken

Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of er is wel een passende foodbox te vinden. Met de soorten en de namen als maaltijdboxen, delicatessenboxen, snackboxen, fruitboxen, smoothieboxen, groenteboxen, kerstboxen heb je al een hoop categorieën om te bekijken. Er zijn tevens al meerdere vergelijkingspagina’s op het internet beschikbaar, om alle informatie overzichtelijk te hebben en je te helpen de juiste keus voor jouw situatie te maken. Maak hier gebruik van om het jezelf gemakkelijker te maken.

 

hellofresh

HelloFresh

HelloFresh is momenteel de meest populaire aanbieder van maaltijdboxen. HelloFresh biedt een breed assortiment boxen aan. Zo zijn er onder andere de Originalbox, de Familybox en de Veggiebox. Er is dus een box die geschikt is voor vegetariërs. Handig is dat er ook boxen voor het ontbijt en met fruit beschikbaar zijn. Je kunt zelf kiezen voor hoeveel mensen je wilt koken en voor hoeveel dagen per week. Hoe vaker je kookt en voor hoe meer mensen, hoe hoger uiteraard de prijs voor een box is. Je kunt kiezen voor een flexibel abonnement dat je tijdelijk kunt stopzetten als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Een proefbox kun je bestellen vanaf € 37. Bij een abonnement zijn de prijzen per box een paar euro lager. De bezorging is gratis
 

Hellofresh met Korting Bestellen

 

 

 
 
Marley spoon
 

Marley Spoon

Marley Spoon biedt producten van hoge kwaliteit. Ze zijn duurzaam en vaak afkomstig van lokale leveranciers. De recepten zijn erg lekker, maar wel simpel en snel te bereiden. Er zijn twee verschillende boxen, de familiebox en de classic box. De recepten in de familiebox zijn kindvriendelijk. Van de familiebox is geen volledig vegetarische variant, maar de andere box kun je wel vegetarisch laten maken. Het aantal maaltijden en personen kun je zelf kiezen. Het abonnement is flexibel en kan tussentijds worden aangepast naar jouw wensen van dat moment. Je kunt bijvoorbeeld de levering stopzetten tijdens je vakantie of juist een keer meer maaltijden bestellen. De familiebox kost normaal gesproken € 59,40 als je kiest voor 3 gerechten per week voor 2 volwassen en 2 kinderen. De classic box kost normaal € 39,90 voor 3 maaltijden voor 2 personen. Er worden geen verzendkosten gerekend.
 

Marley Spoon met Korting Bestellen

 

 

ah allerhande box

Albert Hein Allerhande Box

Een van de grootste verschillen van de Allerhande Box ten opzichte van andere boxen is dat deze zonder abonnement worden aangeboden. Je bestelt losse boxen en zit dus nergens aan vast. Een proefbox is er dan ook niet. Op dit moment heb je bij Albert Heijn de keuze tussen twee maaltijdboxen, namelijk een box voor twee personen of voor vier personen. Er is geen vegetarische variant. De box voor twee personen kost rond de € 35 en die voor vier personen € 49. Je kunt de maaltijdbox gratis naar je huis laten verzenden of hem ophalen in de winkel.
 

AH Allerhande Box met Korting Bestellen

mathijs maaltijdbox
 

Mathijs Maaltijdbox

De maaltijdbox van tv-kok Mathijs Vrieze is erg in trek. Er zijn Familieboxen en Variatieboxen. De Familiebox is er voor gemiddelde en grote gezinnen en kost respectievelijk € 49 en € 59 euro. De ingrediënten zijn geschikt voor kinderen. In de Variatiebox zitten meer verrassende en bijzondere ingrediënten. Van deze maaltijdbox is geen proefbox beschikbaar, maar je kunt wel meteen na één box opzeggen. Je kunt dus wel gewoon een losse box afnemen. In de Mathijs Maaltijdbox zitten verse ingrediënten en de gerechten staan snel op tafel. De recepten zijn ook voor beginnende koks eenvoudig te volgen. Er is geen vegetarische optie. Verzending is gratis.
 

Mathijs Maaltijdbox Bestellen

 

 

 

de krat

De Krat

De Krat was de eerste aanbieder van de maaltijdbox met verse ingredienten voor heerlijke recepten. De prijs van de maaltijdboxen is afhankelijk van het aantal personen dat van de maaltijden moet eten. Voor een box voor twee personen betaal je tussen de 38 en de 45 euro, afhankelijk van welke box je kiest. Een box voor vier personen heb je al vanaf 58 euro. Over het algemeen sluit je een abonnement af wanneer je een maaltijdbox bestelt. Wil je een box liever eerst uitproberen voordat je een lidmaatschap afsluit? Ook dat is mogelijk! Via je eigen account kun je gemakkelijk de levering van de maaltijdboxen regelen. Wil je bijvoorbeeld een week overslaan? Geef dat dan eenvoudig online door en je ontvangt die week geen box.
 

De Krat Online Bestellen

 

Bekijk een overzicht van alle Maaltijdbox aanbieders

Als je graag een maaltijdbox wilt ontvangen die volledig biologisch is, dan kies je voor Ekomenu of Beebox. Beide bieden ook vegetarische boxen aan. Als je houdt van Aziatisch eten, dan kun je de Asian Food Lovers Maaltijdbox overwegen. Elke maaltijdbox heeft zijn eigen kenmerken en voordelen. Maaltijdbox vergelijken is de enige manier om de perfecte box voor jou te vinden. Je kunt dit doen door het maaltijdbox vergelijken online te doen, maar je kunt ook verschillende boxen uitproberen door een proefbox of losse box te bestellen. Dan weet je meteen of je de ingrediënten en recepten ook echt lekker vindt.
 

Bekijk nu alle Maaltijdbox Aanbieder op een Rij

 

Maaltijdbox vergelijken?

 

Biologisch, vegetarisch, single, …

Een foodbox kan aan alle wensen voldoen. Maak een beslissing voor jezelf wat de belangrijkste voorwaarden zijn aan jouw eten. Wil je bijvoorbeeld enkel biologisch eten? Dan is een biologische foodbox mogelijk. Hetzelfde geldt voor vegetarisch eten. Of wil je enkel gemakkelijk en snel smoothies kunnen maken? Dan kies voor een foodbox uit de categorie ‘smoothiebox’. Ook gezinssamenstellingen zijn van belang. Iemand die vrijgezel is, heeft uiteraard minder boodschappen nodig, tenzij er altijd vrienden komen eten natuurlijk. De foodbox is hierop aan te passen.

Waar zit je aan vast?

Het is lastig in een algemeen artikel te vermelden waar je precies aan vast zit, als je een abonnement afsluit bij een foodbox aanbieder. Je zal per organisatie moeten kijken hoe het werkt. Bijvoorbeeld wanneer je met vakantie bent, wat gebeurt er dan met jouw wekelijkse foodbox? Ook kan je bij sommige bedrijven kiezen voor een foodbox om de week. Soms hoef je enkel per box te betalen en zit je niet vast een bepaalde looptijd van een soort abonnement. Het is maar net wat je prettig vindt.

Bezorging van je boodschappendoos

Je kan tevens het bezorgen vergelijken. Wanneer komt wie wat waar brengen, en kan je dit gemakkelijk aanpassen of niet? Het kan meewegen in je keuze. Daarnaast is het slim om te kijken of de foodbox complete maaltijden aanbiedt, of dat jij zelf nog toevoegingen nodig hebt. Soms krijg je kruiden en dergelijke meegeleverd, zo weet je dat jij geen extra boodschappen voor het recept hoeft te doen. Dus mogelijkheden, gemak en kosten naast elkaar leggen en bestellen maar.

 

Maaltijdbox

Of gewoon eens een maaltijdbox met korting testen…

Als je beslissen toch nog moeilijk vindt, dan kan je ook eens proberen om een maaltijdbox of foodbox te testen voor je een abonnement afsluit. De meeste bedrijven bieden deze mogelijkheid, dus wellicht een hele goede optie als je nog niet zeker bent. De goed samengestelde foodboxen zullen je helpen jouw voedingspatroon optimaal te balanceren.

 

Maaltijdbox met Korting Bestellen