hellofresh

Iedere dag een gezonde, heerlijke maaltijd op tafel met Hello Fresh

Vind je het knap lastig om iedere dag weer een gezonde, originele maaltijd op tafel te zetten? Val je meestal terug in hetzelfde patroon en zit er weinig variatie in je gerechten? Dan is het hoog tijd voor verandering. Hello Fresh helpt je daar maar al te graag bij. Ze zorgen er namelijk voor dat jij helemaal niet meer hoeft na te denken over wat je zult eten die avond. En daarnaast komen ze keer op keer opnieuw met originele en gezonde gerechten waar je anders zelf niet zo snel op zou zijn gekomen. Alle ingrediënten worden gewoon bij jou thuisbezorgd op een moment dat het jou uitkomt. Laat je gezin verstelt staan met deze unieke maaltijdboxen en bespaar daarnaast een hele hoop tijd. Wat wil je nog meer?

Bestel Direct een HelloFresh Maaltijdbox

Hoe gaat het precies in z’n werking?

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het absoluut niet. Wanneer je besluit een flexibel lidmaatschap af te sluiten bij Hello Fresh, dan zijn er maar een paar dingen die je nog hoeft te regelen. Iedere week komen er nieuwe recepten online waar je uit kunt kiezen. Dit zijn enkel gezonde recepten die je samen verzekeren van een gevarieerd voedingspatroon. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, wordt je bestelling doorgezet naar de leveranciers. Wanneer alle ingrediënten aangeleverd zijn, worden ze samen met de recepten keurig in een doos gestopt. Helemaal klaar voor verzending. Van zaterdag tot woensdag worden de maaltijdboxen gratis bij jou thuis afgeleverd. Ieder recept van Hello Fresh is binnen een half uur te maken. Zo zet jij die avond dus eenvoudig een heerlijke maaltijd op tafel.

Wat zijn de kosten?

Iedere weekbox bij Hello Fresh heeft een vaste prijs. Een box bevat 3 of 4 maaltijden, die keuze kun je zelf maken. De ingrediënten in de box zijn precies genoeg voor deze maaltijden. Wanneer je voor 3 maaltijden kiest voor 1 persoon dan ben je 34 euro kwijt ongeacht je de veggiebox, de originalbox of de familybox kiest. Ben je echter met z’n drieën dan ben je 49 euro kwijt. Het is dus gemiddeld gezien goedkoper om voor meer mensen een maaltijd te bestellen aangezien je dan per maaltijd minder geld betaalt. Wanneer je een box bestelt, word je onderdeel van een flexibel lidmaatschap. Hierdoor krijg je iedere week een box geleverd. Wil je geen boxen meer ontvangen? Dan zet je het lidmaatschap eenvoudig stop.

 

 

Maaltijdbox vergelijken?

 

De maaltijdboxen van Hello Fresh

Maar wat zit er nu eigenlijk in die maaltijdboxen? Wat kun je verwachten wanneer je besluit om een abonnement te nemen? Iedere week zijn er nieuwe recepten beschikbaar op de website. Hier zie je eenvoudig en overzichtelijk waar je die week uit kunt kiezen. Zo heb je zelf ook nog invloed op wat je op je bord krijgt. Zijn er bijvoorbeeld dingen die je niet lust of waar je allergisch voor bent, dan kies je die recepten bewust niet. Zo behoud je zelf invloed over wat je eet. De recepten worden gebaseerd op welke kwalitatief goede ingrediënten er beschikbaar zijn. Dat betekent dat we vooral gebruikmaken van seizoensproducten.

Hello Fresh’s ingredienten

Daarnaast wordt er enkel gewerkt met ervaren en professionele leveranciers die immer topkwaliteit leveren. Op deze manier leer je gemakkelijk nieuwe ingrediënten en producten kennen en leer je gelijk hoe je ermee moet koken. Op de website vind je de recepten van de komende week om een indicatie te krijgen van het aanbod. Voor iedere eter is er een speciale box samengesteld. Zo heb je de proefbox, wanneer je nog niet echt bekend bent met het concept. Vervolgens kun je kiezen uit de originalbox waar je vooral seizoensproducten, verse vis, vlees en graanproducten in terugvindt. De familybox is daarentegen weer uitermate geschikt voor gezinnen en dan met name met jonge kinderen. En de veggiebox is natuurlijk voor vegetariërs en bevat creatieve recepten zonder vlees of vis. En wat dacht je van de ontbijtbox? Ideaal als je ’s ochtends het liefst niet na wilt hoeven denken over je ontbijt. Zo is er voor ieder wat wils.