eko menu

 

Gemakkelijk jezelf een gezonde levensstijl aanmeten met Ekomenu

Is het immer weer jouw goede voornemen: jezelf een gezonde levensstijl aanmeten? Maar lijkt het toch iedere keer weer te mislukken? Dan hebben we misschien een oplossing voor jouw probleem. Het moeilijkste is namelijk om niet terug te vallen in je oude eetpatroon. Hiervoor is creativiteit vereist en moet je zeer bewust boodschappen doen om ervoor te zorgen dat je de meest gezonde optie kiest. Maar wat als we je nou eens vertellen dat er een veel gemakkelijkere methode is die je ook nog eens een hoop tijd bespaart? Bij Ekomenu heb je namelijk de mogelijkheid om gezonde maaltijdboxen te bestellen die geheel bestaan uit biologische ingrediënten. Zo eenvoudig bij jou thuisbezorgt. Op die manier houdt ook jij eenvoudig die gezonde leefstijl vast.

Heerlijke recepten boordevol biologische ingrediënten

Wanneer je in de supermarkt staat is het heel erg eenvoudig om nog even dat pak koeken in je mandje te gooien of toch maar gemakkelijk te kiezen voor een snelle en vette hap. Ekomenu helpt je echter graag gezond te eten. Wanneer je kiest voor een abonnement kun je kiezen uit verschillende menu’s. In totaal zijn er acht verschillende menu’s beschikbaar: het variatiemenu, het familiemenu, het vegetarische menu, het veganmenu, het koolhydraatarme menu, het gluten-lactosevrije menu, de streekbox bio en het 9 maanden menu.

Ieder menu houdt rekening met een andere leefstijl en zo kun je dus eenvoudig kiezen welke box het beste bij jou past. Het team bedenkt iedere week gezonde recepten op basis van de biologische producten die zij aangeleverd krijgen van lokale boeren. En dat team bestaat niet uit de minste personen. Zo werken Marjolein de Vlaam, schrijfster van het boek “Wereldeters”, en Sanne de Rooij, die je misschien kent van “Living the Green Life”, mee aan de recepten. Daardoor weet je zeker dat er iedere week wat lekkers op tafel staat.

Hoe werkt Ekomenu precies?

Lijkt je het wel wat om iedere week zo’n handige box thuisgestuurd te krijgen? Maar heb je eigenlijk geen idee hoe het nu precies in z’n werking gaat? Geen nood, dat is gelukkig erg eenvoudig. Op de website kies je eenvoudig een menu dat goed bij je past. Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je kiezen voor een flexibel abonnement dat je kunt stopzetten wanneer je wilt of voor een eenmalige proefbox. Je kiest bij je bestelling of je 3 of 4 maaltijden wilt bestellen en voor hoeveel personen je maaltijden geleverd wilt krijgen.

Vervolgens gaan wij aan de slag. Bij de leveranciers worden de biologische ingrediënten besteld die vervolgens samen met de recepten keurig verpakken in de boxen. Vervolgens worden de maaltijdboxen tussen vrijdag en dinsdag bij je geleverd. Ben je niet zo vaak thuis? Dan kun je er ook voor kiezen om je maaltijdbox op te halen bij een Ekoplaza winkel. Dat is wel zo handig wanneer je het erg druk hebt. Vervolgens ga jij aan de slag met de recepten en zet je eenvoudig binnen een half uur een overheerlijk gerecht op tafel.

 

 

Maaltijdbox vergelijken?

 

De kosten van een abonnement

Een hoop tijd besparen door gebruik te maken van deze maaltijdboxen klinkt natuurlijk ontzettend aantrekkelijk, maar hoeveel kost het nou eigenlijk? Voor een maaltijdbox voor twee personen, bijvoorbeeld van het standaard variatiemenu, betaal je 39 euro. Voor een familiebox voor vier personen betaal je 49 euro. Voor de bezorging van de maaltijden bij jou thuis betaal je helemaal niets. De boxen voor een speciaal dieet, zoals bijvoorbeeld het koolhydraatarme menu en het gluten-lactosevrije menu, betaal je voor twee personen 42 euro. In dit geval worden drie maaltijden bij jou thuis geleverd. Het is ook mogelijk om vier maaltijden te bestellen voor een iets hogere prijs. Des te meer maaltijden en des te meer personen, des te minder je betaalt. Doe er je voordeel mee.