ah allerhande box

 

AH Allerhande box is de Maaltijdbox van de Albert Heijn

De maaltijdbox of foodbox van de Albert Heijn wordt de ‘AH Allerhande Box’ genoemd. De website van deze supermarkt maakt het bestellen gemakkelijk en overzichtelijk. De keuze uit de soorten foodboxen is niet ruim, maar een voordeel is wel dat je kan kiezen welke maaltijden je in jouw box wil. Bij vele aanbieders heb je hierin totaal geen eigen keus. Het is tijd om eens verder te kijken naar wat de grote AH jou kan bieden. Hier volgt ons onderzoek:

Bestel Direct een AH Allerhande Box

Twee verschillende AH foodboxen

Mogelijkheden van de AH maaltijdboxen. Er zijn 2 opties voor een foodbox bij de Albert Heijn. Oftewel een maaltijdbox voor 2 personen of één voor 4 personen, genaamd de ‘2-persoons Inspiratiebox’ met 3 bijzondere gerechten voor volwassenen en de ‘4-persoons Familiebox’ met 3 kindvriendelijke gerechten voor 2 volwassen en 2-3 kinderen. Tevens zie je op de website gelijk de kosten van een portie per maaltijd staan.

Bezorging wanneer jij wilt

Als jij jouw doos en de inhoud hebt gekozen, dan kan je bij de AH tevens jouw eigen bezorgmoment kiezen. De distributie zal bij deze grote supermarkt geen probleem zijn, en dus zijn er ruime mogelijkheden in de bezorging van jouw foodbox. En een ander groot voordeel is het feit dat jij tevens jouw aanvullende boodschappen kan uitkiezen, bestellen en kan laten bezorgen op hetzelfde moment. Dit is natuurlijk wel erg efficiënt. Thuis bezorgen van de AH Allerhande Box is gratis. Overigens behoort ophalen bij een AH winkel of Pick Up Point ook tot de mogelijkheden.

 

 

Maaltijdbox vergelijken?

 

Hoe vaak de Allerhande foodbox ontvangen?

Volgens de website kan jijzelf gemakkelijk kiezen hoe vaak jij de foodbox wil ontvangen. Met een AH Allerhande Box zit je dus niet vast aan een abonnement. Je kan hem eenmalig bestellen, elke week of om de week. Voor veel mensen zal het een fijn gevoel zijn om niet vast te zitten aan een abonnement. Wel zit je vast aan een grote supermarkt, welke niet bekend staat als de goedkoopste. Maar goed, deze beslissing hiervoor ligt volledig bij jou. Nogmaals het gratis meegeleverd krijgen van de aanvullende boodschappen kan een reden zijn om voor een AH Allerhande Box te kiezen.

Extra is de Box Planner

De Albert Heijn biedt als service een Allerhande Box Planner aan. Met de planner kun jij gemakkelijk aangeven hoe vaak en wanneer jij de AH Allerhande Box wil ontvangen. In een schema kan je aangeven wat je voorkeuren zijn, en de Albert Heijn vult je planner in. Deze bestellingen worden automatisch verder doorgevoerd in de kalender. Wijzigingen hierin blijven tot op zekere hoogte mogelijk, lees hiervoor onderstaand tekststukje. Door de planner in te vullen heb je wel iets wat lijkt op een abonnement, maar stopzetten kan eenvoudig.

Wijzigingen in jouw leveringen

Ga je bijvoorbeeld met vakantie of er is een ander schema waardoor de foodbox niet handig is, dan kan je de planner pauzeren of stopzetten. Dit kan je doen tot 4 dagen voordat je jouw volgende bezorging verwacht. Of tot 5 dagen voor je de bestelling zou ophalen bij jouw AH. En het kiezen van jouw gerechten voor in de box kan tevens met gebruik van de planner.

 

 

Samengevat over deze maaltijdbox

Kort samengevat over deze box, er zijn enkel 2 soorten boxen. Beiden hebben ingrediënten voor 3 complete en snel te maken recepten voor het avondeten. De foodbox wordt gratis thuisgezorgd, eventueel met aanvullende boodschappen. En je zit nergens aan vast. De kosten per maaltijd per persoon in de 2persoons box zijn € 6,25 en bij de 4persoons box zijn de kosten € 4,08 (prijs april 2017). We zullen ook de foodboxen van Marley Spoon en Maaltijdbox Mathijs voor je onderzoeken en vergelijken.